Lifecoaching

Hvad ønsker du dig virkelig i livet?
Er det den drøm du ved du har, som du bliver ved med at skubbe væk?
Hvad siger du til dig selv?

Jeg kan ikke…
Jeg har ikke tid…
Jeg har ikke penge…
Hvad nu hvis?…

Eller handler det om, at du altid reagerer på samme måde,  i bestemte situationer? Selv om du flere gange har sagt til dig selv, at det vil du ikke mere.

Alligevel kommer du til at tænke, handle og reagere på samme made som du plejer. Og så kommer den dårlige samvittighed og skylden bagefter.

Handler det om dit mindset? Tænker du ofte negativt og begrænsende omkring dig selv og dit liv? Har du opgivet på forhånd?

Lever du i din komfortabel boks? Og har du bildt dig selv ind, at det er ok at være der? Det er trygt og du behøver ikke andet, selvom dit hjerte fortæller dig, at der er meget mere der venter?

Har du også svært ved at kommunikere med dine omgivelser, uden at blive defensiv og føle dig anklaget og forkert?

Så er det nu du skal tage en beslutning!

Vil du have en vedvarende forandring?
Vil du leve livet med alt det livet bringer med sig for dig?!
Vil du være succesfuld, være glad, have kærlighed, og alt andet du drømmer om?

Så kan jeg hjælpe dig!

Jeg vil sammen med dig facilitere en process, hvor du kommer i kontakt med dig selv, i dit hjerte, i din krop og igennem dine tanker.

Jeg støtter dig i at finde dit specifikke mål, finde din retning, finde det du virkelig ønsker og det du brænder for.

Du vil igennem coachingforløbet, møde dine forhindringer, og komme i kontakt med din dybeste frygt, som gang på gang bremser dig.

Du konfronterer dine gamle begrænsende mønstre og tankemåder og får brudt disse, så du er klar til at skabe nye livsgivende mønstre og et mindset, der er styrket og fyldt med power, som driver dig hen imod dit mål og du rent faktisk handler på dit mål.

Det kræver også noget af dig:

Du tør kigge dybt ind i dig selv, tør være ærlig og åben, også i forhold til dine skygge sider. Du committer dig til at arbejde med dig selv.

Du er klar til at bevæge dig ud af din begrænsende komfortzone og bevæge dig i retning af dit mål, dine ønsker og drømme!

 

Er du interesseret i at høre mere om mig som coach og hvad jeg kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. nr. 28307737 eller skrive til mig her.

Vi kan tage en uforpligtende snak over telefonen på 15-20 minutter, så du kan høre lidt mere om mig og min coaching og se om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig <3

TRINE PEDERSEN

Var jeg på jagt efter nogen, der skulle ændre mit liv? Nej. Men alligevel vidste jeg med mig selv, at på visse områder i min måde at være sammen med andre på, kunne jeg trænge til et …Læs mere

Sweze Phull

De 5 coachings forløb hos Shikha har været intensive, inspirerende, afklarende samt vejen til at tage initiativ til en forandring i livet. Jeg har opnået nye indsigter og erkendelser i mig…Læs mere