Stresscoaching

Hvad er stress? Og hvordan ved du om du er stresset?

Det er vigtigt at vide, at stress er naturlig og en grundlæggende biologisk reaktion, der gør at man kan yde en ekstraordinær indsats, i en presset situation.

Stress er ikke en sygdom! Stress er en hormonel tilstand og når du kommer i balance igen, så bliver du dig selv igen.

Det betyder, at stress kan ske for alle, hvis omstændighederne er til det og der er ikke noget galt med dig.

Det er vigtigt at huske, at stress sker ubevidst, så det er ikke altid, man er klar over stressen. Det kan derfor også være svært, at opdage stressen inden det er for sent og man kan derfor have behov for hjælp og støtte udefra.

Hvad er stresscoaching?

Stresscoaching er til dig som enten ønsker at forebygge stress, dig som er sygemeldt pga. stress og dig som er blevet alvorligt stresset på grund af en belastning.

Ved stresscoaching arbejder vi målrettet på, at få stressen ud af kroppen samt at forebygge fremtidig stress. Stresscoaching består af et program, hvor du trin for trin, bliver bedre til at tackle stress og lærer at undgå alvorlig stress i fremtiden.

Stresscoaching er anderledes fra klassisk coaching og kræver en ekspertise på området for, at stresstilstanden ikke bliver forværret. Her er fokus på rådgivning og afstressning, indtil du er i en tilstand hvor vi kan arbejde med klassisk coaching i forhold til forebyggelse af fremtidig stress.

Stresscoaching Forløbet

Forløbet består 7 samtaler, hvor de første 4 samtaler typisk finder sted en gang om ugen og efterfølgende er der længere varighed, mellem de sidste samtaler. Dette er et typisk og kan selvfølgelig ændres afhængig af din situation.

Er du interesseret i at høre mere om mig som stresscoach og hvad jeg kan tilbyde dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. nr. 28307737 eller skrive til mig her.

Vi kan tage en uforpligtende snak over telefonen på 15-20 minutter, så du kan høre lidt mere om mig og min coaching og se om det er noget for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig