Om mig

Min Coach Baggrund:

Jeg er uddannet coach hos Mindjuice Academy, som er godkendt af ICF, verdens største internationale sammenslutning af coaches.

Jeg er pt. coachtrainer hos Mindjuice for et nyt hold kommende coaches.

Jeg har samtidig afsluttet Life Mastery Uddannelsen hos Sussanne Wexø hvor jeg er blevet uddannet Life Mastery Master og fortsætter nu på med overbygningen Master Coach. Denne Life Master Coach overbygning, inddrager det holistiske og selvkærlige mindset i coachingen.

Jeg har taget en overbygning som stresscoach hos Center for forebyggelse af stress, som er en af de største stressvirksomheder, ved Bjarne Toftegaard. Jeg har taget denne overbygning da almindelig coaching, ikke er det rette ved stressituationer, hvorfor der er behov for en anden form for coaching, som har fokus på og tager udgangspunkt direkte, i stresssituationen.

Jeg arbejder med lifecoaching af private, hvor jeg inddrager mindfulness i min coaching.
Jeg arbejder også med stresscoaching af private, især med fokus på forebyggelse af stress, herunder også i virksomheder med stresscoaching og foredrag.

Min Yoga & Mindfulness Baggrund:

Jeg har taget en voksen mindfulness instruktør uddannelse hos Sussanne Wexø.
Jeg er også uddannet børneyoga og meditations instruktør hos Yogarollinger og har taget en overbygning som børnemindfulness instruktør hos Sussanne Wexø.

Jeg tilbyder børneyoga og mindfulness forløb (både individuelt og hold) for alle børn.

Jeg tilbyder hold både i institutioner og skoler og afholder også mine egne hold.
Jeg underviser pt. også i Børneyoga og mindfulness hos Herlev Gymnastikforening.

Jeg arbejder også med børnementoring, en kombination af mindfulness og coaching for børn.

Derudover tilbyder jeg foredrag og workshops til forældre, institutioner, skoler m.m. omkring børneyoga og mindfulness samt kompetenceudviklingsforløb for institutioner og skoler m.m. omkring yoga og mindfulness.

Jeg er, i 2016, blevet valgt til at være Inklusionsekspert hos Cirkus Summarum, i forhold til udvikling af programmet til cirkusskoleugen, især med fokus på mit arbejde med yoga og mindfulness for børn.

Og lidt mere om mig:

Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver og har arbejdet som dette i mange år, indenfor det kommunale og private, både som socialrådgiver samt faglig leder de sidste par år. Jeg har især arbejdet med sygemeldte herunder stress-sygemeldt samt børnefamilier og flygtningefamilier.

Privat, er jeg 38 år, dansker med indisk baggrund. Jeg er gift med en dejlig mand og har to dejlige børn, min datter på 3 og søn på 6 år.

Yoga og mindfulness er en del af vores hverdag herhjemme og har forandret vores liv, siden jeg begyndte denne praksis kombineret med coaching.

Vores relation til os selv, til hinanden og som familie er styrket og fyldt med endnu mere forståelse og kærlighed, siden vi har integreret coaching og mindfulness ind i vores alles hverdag, især for vores børn.

Jeg er taknemmelig <3