Vision

Min vision er, at vores børn vokser op med balance og harmoni i dem selv, med kærlighed til sig selv og kærlighed og rummelighed til andre, for derved at være med til, at skabe en verden med fred og kærlighed og en verden som er forbundet.

Jeg tror på, at for at vores børn vokser op som hele, kærlige, fredsfyldte mennesker, skal de have balance i krop, sind og hjerte. Det får de igennem yoga og mindfulness og mindful coaching og derved kan vi forebygge, at børn går ned med stress eller depression og de kan lære at rumme sig selv og derved rumme andre omkring dem.

 

Mission

Min mission er, at alle børn skal vokse op med yoga og mindfulness, så det bliver naturligt for dem, at mærke deres krop, deres sind og deres hjerte.

Voksne skal have have redskaber til at skabe denne ro og kærlighed for dem selv, deres børn og børn i verdenen ved hjælp af mindfulness og coaching.

Kærlighed forbinder os i verden og jeg tror på, at coaching og mindfulness, hjælper os med at blive bevidste omkring vores kærlighed til os selv, og dem omkring os og lærer os, hvordan vi handler udfra vores værdier.

Det er vigtigt at give dette videre til vores børn, du kan aldrig starte for tidligt. Vi kan forbinde os selv og hele verden med bevidst medfølelse og kærlighed.

Husk det starter med dig <3