Sweze Phull

De 5 coachings forløb hos Shikha har været intensive, inspirerende, afklarende samt vejen til at tage initiativ til en forandring i livet. Jeg har opnået nye indsigter og erkendelser i mig selv, som har været berigende for min selvudvikling. 
Det har givet mig værktøjer til at være mere bevidst om mig selv og vejen til at lære mig selv endnu bedre at kende. Jeg er blevet bevidst om hvordan jeg kan finde gaver i mine svagheder og finde styrken i dem.

Jeg er blevet mere målrettet og går efter det jeg ved vil gøre mig glad. Jeg har fået øget min selvindsigt og handlekraft samt er blevet bevidst om det vigtige i at tage ansvar for egen selvledelse samt selvdisiplin. Det har været et lærerigt forløb og er
meget heldig at jeg fandt Shikha.

Til sidst og ikke mindst vil jeg tillade mig at rose Shikha, for sin meget positive og behagelige væremåde. Shikha er passioneret, engageret, yderst faglig kompetent og i besiddelse af et hjælpende sind. Shikha har forstået noget helt særligt om at nå
mennesker, skabe glæde, mening og motivation, herigennem mærker man hendes nærvær og hvor meget hun brænder for sit fag.

Tak for et fantastisk forløb og super berigende proces. Du gør en forskel. Du har mine varmeste anbefalinger.