Indisk Bollywood Dans

Så er det tid til at danse Bollywood!

Jeg har danset Bollywood dans siden jeg var barn.
Jeg har optrådt i mange år og undervist både børn og voksne, i de forskellige former for dans, herunder film, moderne, bhangra (nordindisk) og meget mere.

Mit udgangspunkt er, at formålet med dansen, udover at det skal være sjovt, er at det handler om at du øver dig i at komme udover din komfortzone, at du kommer i kontakt med dine følelser, alle dine følelser, og får mulighed for at udtrykke dem igennem dansen.
Jo mere du udfordrer dig selv, møder din frygt og giver dig selv lov til, at give slip på din egen kontrol…jo mere fri, glad og klar er du, til at møde livets udfordringer.

Du tager nemlig den samme følelse, handling, det samme mindset med i din hverdag, jo mere du kommer ud af din komfortzone under dansen.

Jeg underviser i Bollywood dans på uddannelser, i virksomheder, og andre institutioner, hvor det især handler om, at turde give slip, give udtryk for den du er og især i samrum med andre.

Fordelene på uddannelsesinstituioner og i virksomheder er, at medarbejdere som tør træde udover deres komfortzone, får et tættere sammenhold og større arbejdsglæde, hvilket fører til bedre arbejdsmiljø og forebygger især stress på arbejdspladsen.

Fordelene for dig som person er, blandt andre, at du oplever at du kan meget mere end du tror, du slipper dine begræsninger, du oplever dig selv som værende meget mere, end det du tillade dig at være i din komfortzone. Du bliver glad, har det sjovt, føler dig fri! Det er den bedste stressforebygger og stressbuster!

Hvad siger du? Vil du danse med mig?
Jeg vil gerne danse med dig.

Se mere her

<3