Børn & Unge

Børn er så mindfulde og fyldt med kærlighed, når de bliver født. Hvis vi bevidst giver dem en mindfulness praksis, hvor bevidsthed, ro og kærlighed er i fokus, både til dem selv og til andre, vil vores børn automatisk lære, at være mindfulde og finde roen og freden i dem selv.

Det er endnu vigtigere end nogensinde, at vi lærer vores børn at finde ro, balance og kærlighed i dem selv. Det er endnu vigtigere, at vi lærer vores børn medfølelse, overfor sig selv og overfor omverdenen. Det er vigtigere end nogensinde, at vi lærer vores børn, hvordan de agerer i deres omgivelser med denne ro, balance og medfølelse.

Ønsker du at dit barn lærer denne mindfulness praksis og får integreret den i sig selv og i sin hverdag, så tilmeld dit barn (og dig selv) en af mine hold.

Jeg kører små hold, så alle kan være med og hvert barn får mulighed for at bidrage og lære hinanden og sig selv, godt at kende.

Det er en gave du giver dit barn <3

Yoga & Mindfulness hold for de 4-7 årige med en voksen

 

Undervisningen består af Yoga og andre kropsøvelser med fokus på, at børnene bliver groundet, mærker deres krop og derved begynder, at få en kropsbevidsthed.

Vi laver sjov yoga, i form af dyreyoga, trylleyoga, cirkusyoga, superhelte/ninjayoga…ja, fantasien har ingen grænser.

Vi bruger tid på vejrtrækningsøvelser, så børnene virkelig lærer, at mærke roen i deres mave og hele deres krop. Hver gang de tager en dyb indånding og puster ud igen, finder de ro og lærer hvordan de kan bruge vejrtrækningen, i deres hverdag.

Vi bruger tid på mindfulness øvelser, hvor øvelserne relaterer sig til børnenes hverdag, så børnene får konkrete værktøjer med sig til at bruge i hverdagen, i konfliktsituationer, i venskabssituationer, derhjemme, med dem selv m.m.

Vi arbejder på, at mindful er noget man ER og ikke kun noget man GØR.

Og selvfølgelig indeholder undervisningen afslapningsstund, en stund med guidet visualiseringer/drømmerejser med refleksion, for at komme helt ind i sig selv.

Mine forældre/barn hold er især populære, da du udfører alle disse øvelser sammen med dit barn. Du nyder en rolig og sjov stund med dit barn og får konkrete værktøjer, som du og dit barn kan bruge derhjemme.

Og i processen med at lære dit barn det, kan jeg garantere dig for, at du også bliver ramt i hjertet og du vil elske, at bruge de samme værktøjer på dig selv.

Se aktive hold her.

Yoga & Mindfulness hold for de 7-9 årige med/uden en voksen

Som ovenstående, hvor fokus også er på mental træning. Det vil sige en kombi af øvelser med henblik på at kunne holde fokus og koncentration i skolen og hverdagssituationer i skolelivet, især for de nye skolebørn.

Se aktive hold her.

Yoga & Mindfulness for tweens

Som ovenstående, også med fokus på mental træning og kropsbevidsthed, og de forandringer der begynder at ske hos de unge i denne aldersgruppe. Vi taler også om mål og visualiseringer omkring ønsker og drømme.

Yoga & Mindfulness kombineret med ungecoaching for unge/teenagere

Undervisningen består af yogaøvelser, mindfulness øvelser, herunder fokus på vejrtrækning, øvelser i at blive i nuet, have et ikke-dømmende mindset og øvelser især i mental træning og refleksioner, omkring en selv og ens handlinger. Her er der også fokus på guidede meditationer med tilhørende refleksioner samt visualiseringer.