Institutioner & skoler

Jeg tilbyder kompetenceudviklingsforløb, i form af workshops eller kurser, i børnehaver, skoler og andre institutioner. Her får personalet mulighed for, at lære at udøve og videreformidle børneyoga og mindfulness, som I kan bruge i jeres hverdag med børnene på en let og legende måde.

I får redskaber og manualer med, samt masser af øvelse og træning med hinanden og hjemmeopgaver imellem modulerne, så I kan få trænet med børnene

Hvorfor er det vigtigt, at have mindfulness med i hverdagen med vores børn?
Vi har et samfund der kører rigtig hurtigt med masser af stress og pres på forældre, og derved også på børnene. Især i dag, er der også fokus på inklusion.

Hvad er inklusion egentlig?

For mig, handler inklusion om, at børn har det godt med sig selv, i sig selv, for at kunne have det godt i et fællesskab. Som voksne, er det vores ansvar at lære børn, at være i balance inde i og elske sig selv, for at kunne bidrage åbent, kærligt og ærligt til fællesskabet.

Jeg tror på, at yoga og mindfulness er med til at bidrage til inklusion med en fælles metode, hvori det er alles ansvar at fremme fællesskabet.

Jeg tror også på, at inklusion kræver at børn har det godt med dem selv, inde i dem selv, for at kunne have det godt med andre i en gruppe og på sigt hele deres liv med dem selv og med verdenen omkring dem.
Jeg mener det er vejen frem for inklusion, for at være en del af fællesskabet, for at være forbundet.

Dette har været grundlæggende for mit bidrag som inklusionsekspert hos Cirkus Summarum.

Kontakt mig gerne for at høre mere på tlf. Nr. 28307737 eller skriv til mig her

BØRNEHUSET KILDEN

Shikha har undervist 2 børnegrupper i yoga og mindfulness, med meget stort nærvær og respekt for gruppen. Vi har set børnene glæde sig til næste gang hun kom og det er tydeligt, at de f…Læs mere